Ster Reizen

 

 

Ster Reizen bvba is gevestigd in Wieze (Lebbeke) en werd op 14 februari 1992 geopend. Naast de verkoop van klassieke reisbestemmingen zoals auto-, bus- en vliegvakanties, heeft Ster Reizen zich ondertussen reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het uitwerken van rondreizen op maat en vooral in cruises.

 

Naast het organiseren van zelf begeleide cruises naar alle bestemmingen zijn wij sterk in het voorstellen van cruises op maat. Onze jarenlange ervaring draagt er bij toe dat wij voor elke type klant een cruise kunnen voorstellen welke volledig beantwoordt aan de wensen en het profiel van de aanvrager.

 

Bij de begeleide cruises weten we ons te onderscheiden van onze collega's via onze extra service die ter plaatse wordt aangeboden. Op het merendeel van de aanlegplaatsen organiseert Ster Reizen namelijk excursies onder leiding van lokale Nederlandstalige gidsen. Deze service is meestal doorslaggevend bij de keuze en wordt door de deelnemers sterk geapprecieerd.

 

De geleverde kwaliteit resulteerde in 2012 tot het toekennen van de award 'Cruise Travel Agent 2012'. Dit is een prestigieuze erkenning welke wordt uitgereikt door Travel Magazine, hét vakblad van de Belgische reisindustrie.

 

Ondertussen is Ster Reizen een begrip geworden en genieten we van een degelijke naambekendheid over gans Vlaanderen.

Andere nuttige informatie

BTW: 871 955 071

Ondernemingsnummer: BE 0871 955 071

Vergunning: 5383

AXA bank:

IBAN: BE52 75120168 9009

BIC: AXABBE22

 

Het kantoor beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid en is rolstoelvriendelijk.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review